Homage to the spirit and the cocktail – B4men

Category
Media
About This Project

 Cocktail in Nederland

Eerbetoon aan de spirit en de cocktail

B4MEN is een populair lifestyle blog voor mannen. Zij schrijven graag over cocktails in Nederland. Met alle liefde ook werkt ivardelange.com hier aan mee. Lees hieronder het artikel dat zij schreven over de cocktails van Ivar:

Cocktails in Nederland

Al meer dan 20 jaar loopt Ivar de Lange mee in de cocktail- en barwereld in Nederland. Zeker tien jaar daarvan aan de absolute top. Ivar opent cocktailbar Demain in 2008. Hier legt Ivar zich toe op het perfectioneren van zijn cocktailkennis. Daarnaast neemt Ivar veelvuldig deel aan grote cocktailcompetities. En met veel succes. In de volgende jaren worden bijna alle cocktail competities gewonnen en is er ook internationaal succes. Met alle liefde begeeft Ivar zich binnen de Nederlandse bartending scene en is hij een belangrijk onderdeel van cocktails in Nederland.

In de Media

Als bekend bartender wordt Ivar veel gevraagd om aan artikelen mee te werken. Zo ook aan het bovenstaande artikel van B4MEN. Dit was onderdeel van een grote cocktail workshop en drank activatie uitgevoerd door ivardelange.com. Trots zijn wij dus ook dat een bekend blog als dit hier over wil schrijven. In onze andere blogs kun je meer lezen over het verschijnen van ivardelange.com in de media.

Niveau in Nederland

Nederland is al jaren een zeer gewaardeerd cocktail land. Internationaal gezien staan we erg goed aangeschreven met een aantal barren in de World 50 Best Bar lijst. De cocktails in Nederland zijn dan ook vaak van een hoog niveau. De barren die wij aanraden zetten we in een kleine lijst hieronder. Dit zijn barren van absoluut topniveau waar je volgens ons de plank niet mis kan slaan.

Tales & Spirits, Amsterdam

Door 74, Amsterdam

Hiding in Plain Sight, Amsterdam

Rosalia’s Menagerie, Amsterdam

Noah, Rotterdam

Mr Mofongo, Groningen

Demain, Nijmegen