Ivar de Lange in ELLE eten.

Category
Media
About This Project

Ivar de Lange wint World Class Europe

Ivar, cocktails ELLE

Zoals elder op de site te lezen, is Ivar de Lange winnaar van Diageo’s World Class. ELLE eten ging met naar de Europese finales en zag Ivar hier winnen. Cocktails ELLE eten is altijd een groot supporter van de bartending scene. ELLE hoofdredactrice Edine Russel schrijft er een mooi stuk over. Wil je meer weten over cocktails ELLE, bekijk dan snel de website.

Lees hier het artikel in de ELLE eten

World Class European Finals

De Europese finales van World Class zijn in Madrid. Ivar de Lange gaat daar samen met mede bartender en deelnemer Tess Posthumus heen. De finale bestaat uit het uitvoeren van vier challenges. Dit doen ze tegen 28 tegenstanders uit verschillende Europese landen. Zowel Tess als Ivar is een goede vertegenwoordiger van de Nederlandse Bartender Scene. Beide belanden ze in de top 5. Ivar wint zelfs de speedround en mag Nederland vertegenwoordigen in de World Class Global Finals. Hierover is meer te lezen in de post over World Class elders op deze site.

Lees hier meer over Ivar de Lange in World Class

De bartending scene in Nederland

Internationaal gezien staat de bartending scene in Nederland erg goed aangeschreven. Amsterdam als cocktail stad heeft erg veel aantrekkingskracht. Zowel voor bartenders om te werken, als voor gasten om te drinken. Met onze Genever staan we zelfs aan de basis van het ontstaan van de cocktail in de VS.

Barren als Tales & Spirits en Door 74 zijn vaste waardes in de World 50 Best Bars en steeds meer goede cocktailbarren steken de kop op. Dit is een ontwikkeling die wij met erg veel enthousiasme begroeten. Nederland heeft sinds een aantal jaren zelfs een internationaal erg goed aangeschreven cocktail beurs. The Perfect Serve Barshow.

Lees hier meer over de Perfect Serve Barshow